Energie VanOns

Klant worden bij Energie VanOns

ECO heeft -na intensief vergelijkend onderzoek- gekozen voor Energie VanOns als gezamenlijke energieleverancier/ -afnemer.
Energie Van Ons:
– hanteert marktconforme tarieven en is bij vragen goed benaderbaar
– is al jaren de duurzame voorloper onder de energieleveranciers
– levert echt lokale energie
– wordt gerund door de leden voor de leden.
Meer informatie is te vinden op dit filmpje <Visie Energie Van Ons>

 

ECO adviseert haar leden klant te worden van Energie VanOns.
Voor deelnemers in het zonnepark Eekstraat is dit verplicht, omdat hiermee de teruggave van de energiebelasting is gewaarborgd.
Ook andere inwoners van Oldemarkt en omliggende woonkernen kunnen klant worden van Energie VanOns. De overstap wordt gratis geregeld.

Klant worden kan via de ECO-pagina van de website van Energie Van Ons: https://energie.vanons.org/cooperaties/oldemarkt.

Vergelijking van de tarieven met andere energieleveranciers

Er is bij de keuze van onze gezamenlijke energieleverancier gekeken naar de energietarieven, die door de verschillende leveranciers worden gehanteerd. Energie VanOns publiceert regelmatig een vergelijking van de tarieven van de belangrijkste (groene) energieleveranciers. Hierbij de vergelijking van de tarieven voor elektriciteit en gas in december 2020. Uitgangspunten bij de vergelijking zijn: jaargebruik 3000 kWh elektriciteit en 1200 m3 gas, looptijd contract 1 jaar, tarieven zijn incl. heffingen en BTW.